16 במאי 2020

וריאציה על מוסקה צמחונית

וריאציה על מוסקה צמחונית

נשארו לי בבית חצילים לרוב והרוב לא אוהב חצילים cheeky לכן החלטתי לפנק את עצמי בוריאציה על מוסקה ....רצוי שתהיה יחסית דלת פחמימות, טעימה ו....

ראשית פרסתי את החצילים ו"טיגנתי" אותם במכשיר החדש שמככב אצלי במטבח - ה- airfry של נינג'ה . 

פרסתי בצל ופטריות והקפצתי אותם , תיבלנתי במלח, פלפל, שום 

בקערה נפרדת ערבבתי את מלאי הגבינות שנשארו לי - קוטג', בולגרית וצהובה 

בקערה נוספת - עגבניות מרוסקות, מלח, פלפל, כמון, פפריקה מתוקה ו....צ'ילי מתוק 

אמממממ, לא לקחתי בחשבון שאני גם צריכה לשטוף כליםsurprise

ולהרכבת המנה 

לשמן תבנית 

להניח שכבת פרוסות חציל, מעל את הפטריות והבצל .

תערובת הגבינות 

שכבת חצילים נוספת ומעל הכל - רוטב העגבניות .

לפזר מעט גבינה צהובה מעל - רצוי קשקבל אבל לא היה לי ....

לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 . 



אין תגובות:

פרסום תגובה