19 בספטמבר 2020

כדורי בשר בפודי

 המשחק החדש בבית הינו ה- Foody Max , אותו סיר מולטי קוקר שיודע לעשות הכל פרט ל...קפה 

כל יום מנסים בו משהו, חלק דורש ניסוי נוסף וחלק מוצלח מהרגע הראשון . מרבית הבעיות הן למצוא את התוכנית המתאימה ובעיקר את לוח הזמנים הנכון. 

כדורי הבשר שהכנתי לחג היו בזמן הנכון, בתוכנית הנכונה ובעיקר חסכו זמן, הרבה זמן. 



המתכון מבוסס על מתכון ותיק של פירגה (שמי שלא מכיר את אתר המתכונים שלה, מפסיד) עם התאמה למשפחתנו. 

מצרכים לכדורי הבשר:


 קילו 
 בשר בקר טחון


3/4 כוס קמח שקדים 


2 ביצים


תפוח אדמה מגורר דק


שן שום כתושה


1
בצל טרי מגורר


כפית אבקת סודה לשתייה


מלח


פלפל שחור

 לרוטב:


2 קןפסאות עגבניות מרוסקות (Motty) 


4 כוסות מים


4 כפות שמן


3/4 כוס רוטב צ'ילי מתוק


בצל גדול קצוץ 

 2 גזרים מקולפים פרוסים לעיגולים

200 גרם שזיפים מיובשים מגולענים


כף סילאן


מלח ופלפל שחור

להכין את תערובת הבשר ולהשהות במקרר כחצי שעה. 

להפעיל את הפודי על תוכנית צריבה - להוסיף מעט שמן בסיר, להכין כדורי בשר ולטגן אותם קלות בסיר.

להוציאם לקערה. 

ללא ניקוי הסיר להכניס את כל חומרי הרוטב, לערבב ולהכניס את כדורי הבשר פנימה. 

להפעיל את סיר הלחץ על 15 דקות(לא לשכוח להעביר שסתום ל- seal ) ובסיום ...כדורי בשר טעימים שבא לקחת חלה ולטבול ברוטב. 


אין תגובות:

פרסום תגובה