5 בספטמבר 2020

לחם כוסמין מלא בפודי

 במסגרת הניסיונות וההתנסויות בצעצוע החדש ניסינו הכנת לחם .... 



צפינו הזוגי ואני בהמון סרטונים ברשת עד שהגענו לקומבינציה שנראתה לנו מבטיחה והנה היא לפניכם. 

לקחתי את המתכון  הרגיל שלי:

1 קילו קמח כוסמין מלא

2 כפות שמרים יבשים

חצי כוס שמן 

2 כפות סוכר

3.5 כוסות מים פושרים 

1 כפית מלח

ללוש היטב במשך 10 דקות. 

לשים בסיר של הפודי 1 כף שמן זית 

ליצור כדור מהבצק ולהכניס לסיר ולסובבו כך שיימרח כולו בשמן. 

להניח מגבת מעט לחה ולכסות את הבצק. 

להפעיל את הפודי על ייבוש 40 מעלות. מינימום הזמן שניתן להפעיל במכשיר הינו שעה ולכן יש לכוון טיימר נפרד לחצי שעה. 

לפתוח ולהוציא הכדור, להוציא אוויר ולעצב שוב לכיכר עגולה. 



להחזיר לסיר , לעטוף במגבת הלחה למשך חצי שעה נוספת . 

בתום הזמן להוציא את המגבת, לחרוץ 3 חריצים עם סכין חדה . 

להעביר את הפודי למצב אפייה, חום 160 מעלות למשך 30 דקות. 

בתום הזמן לבדוק שאכן נאפה בתחתית - יתכן ויש צורך להוסיף עוד 5 דקות כשהלחם הפוך (אני הוספתי). 





אין תגובות:

פרסום תגובה