16 במאי 2020

קציצות סויה וירקות

סופ"ש ....בישולים..... קרניבורים, טבעונית וכאלה שעדיין לא החליטו לאיזה כיוון הם הולכים (רחמו עלי ....). 

נכנסת למטבח ומכינה - קציצות בשר מעולות (של יונית צוקרמן), לזניה גבינות עשירה , מאפה חומוס ופטריות (עוד יבוא עליו פוסט בהמשך) , מרק ירקות , ירקות בתנור ו.... אופס ...צריכה להכין עוד מנת חלבון לטבעונית 

חיפוש במזווה מעלה שבבי סויה שעוד מעט יהיו ז"ל אז כדאי להשתמש בהם קודם cheeky , חיפשתי מתכון ....מצאתי של חברת NANY שמצא חן בעיני מאוד .

קציצות סויה וירקות



אז ככה 

השריתי שבבי סויה למשך כשעה (מספיקה גם מחצית השעה אך הזמן ברח לי) ולסחוט היטב 

בנינג'ה קצצתי: 

1 בצל

2 קישואים 

תפוח אדמה 

4 גזרים 

פטרוזיליה

להוסיף לשבבי הסויה יחד עם ...

1/4 כוס שמן 

1/2 כוס מים 

קופסא קטנה של קרם פלפלים של נאני (ולא, זהו אינו פוסט מסחרי ...התלהבתי מהממרח)

1/2 כוס פרורי לחם

אבקת שום 

מלח, פלפל

תבלין ראס אל חנות 

לערבב היטב 

אם התערובת רטובה מדי ומתפרקת להוסיף 2-3 כפות קמח רגיל/מלא (אני הוספתי) . 

ליצור קציצות ולטגן - אני טיגנתי במחבת נון סטיק של ג'ימי אוליבר שמלבד שימון בתרסיס מינימלי ראשוני לא הוספתי בכלל שמן . 




אין תגובות:

פרסום תגובה