סופ"ש ....בישולים..... קרניבורים, טבעונית וכאלה שעדיין לא החליטו לאיזה כיוון הם הולכים (רחמו עלי ....).
נכנסת למטבח ומכינה - קציצות בשר מעולות (של יונית צוקרמן), לזניה גבינות עשירה , מאפה חומוס ופטריות (עוד יבוא עליו פוסט בהמשך) , מרק ירקות , ירקות בתנור ו.... אופס ...צריכה להכין עוד מנת חלבון לטבעונית
חיפוש במזווה מעלה שבבי סויה שעוד מעט יהיו ז"ל אז כדאי להשתמש בהם קודם , חיפשתי מתכון ....מצאתי של חברת NANY שמצא חן בעיני מאוד .
קציצות סויה וירקות
אז ככה
השריתי שבבי סויה למשך כשעה (מספיקה גם מחצית השעה אך הזמן ברח לי) ולסחוט היטב
בנינג'ה קצצתי:
1 בצל
2 קישואים
תפוח אדמה
4 גזרים
פטרוזיליה
להוסיף לשבבי הסויה יחד עם ...
1/4 כוס שמן
1/2 כוס מים
קופסא קטנה של קרם פלפלים של נאני (ולא, זהו אינו פוסט מסחרי ...התלהבתי מהממרח)
1/2 כוס פרורי לחם
אבקת שום
מלח, פלפל
תבלין ראס אל חנות
לערבב היטב
אם התערובת רטובה מדי ומתפרקת להוסיף 2-3 כפות קמח רגיל/מלא (אני הוספתי) .
ליצור קציצות ולטגן - אני טיגנתי במחבת נון סטיק של ג'ימי אוליבר שמלבד שימון בתרסיס מינימלי ראשוני לא הוספתי בכלל שמן .
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה