22 במאי 2020

קציצות כוסמת וירקות

כוסמת ירוקה אצלי בבית זו אהבה ממבט ראשון - טורטיות, לחם, תבשיל עם בצל מטוגן, בקיצור.... הצלחה . לכן כשראיתי את המתכון לקציצות הקישואים בבלוג של עדי כהן סימן טוב אבל מכיוון שאצלי עשבי התיבול לא כל כך הולכים הן הותאמו לטעמינו. 

וזה הולך ככה 

1 כוס כוסמת ירוקה אותה השריתי למשך 4 שעות 
4 קישואים 
2 גזרים
1 בצל 
1 כוס שיבולת שועל דקה
1/2 כוס קמח עדשים כתומות
מלח, פלפל
מעט מיץ לימון 

את כל הכבודה הזו להכניס למערבל המזון עד קבלת תערובת יציבה.

לחוש את המרקם ולראות שלא מתפרק כאשר יוצרים קציצה (אם מתפרק - להוסיף קמח עדשים או קוואקר).

ליצור קציצות - ניתן לאפות/לטגן - אני טיגנתי במחבת ללא שמן . 




אין תגובות:

פרסום תגובה