16 במאי 2020

פשטידת ברוקולי

פשטידת ברוקולי או מה שבא ברוך הבא

אצלי בבית אוהבים פשטידות ואמא שלהם , שזו אניsurprise, אוהבת את הפשוטות , הבחושות שאינן גוזלות הרבה זמן עבודה , כאלה שמכניסים אליהן שאריות גבינות שנשארו וכו...

אממה, נשארנו בבית זוג הורים וטבעונית ...אז הבישול והאפייה אט אט משתנים בהתאם ובכל זאת מחפשת את הקל והטעים ...

הבסיס לפשטידה הזו פשוט וקל והטעם משתנה בהתאם לירק שנכנס ....

הפעם השתמשתי בכרובית ובברוקולי קפואים שהפשרתי קלות וקיצצתי בסלייסר .

שמים את הירק הקצוץ בקערה

מוסיפים 1 כוס קמח איזה שתרצו - חיטה רגילה, מלאה , כוסמין ...מה שיש 

2 כפות תחליף ביצים מהול לפי ההוראות (או 2 כפות טחינה גולמית) 

כף שמרי בירה 

תיבול - אבקת מרק טעם עוף , אבקת מרק בצל , מלח , פלפל 

1/4 כוס מים (או שמן) 

לערבב היטב 

להניח בתבנית משומנת ולאפות כארבעים דקות בחום של 180 מעלות (תנור שחומם מראש) 

טעים וקל 



אין תגובות:

פרסום תגובה