הסתיו הגיע ואיתו גם אפיית עוגות המיץ, עוגת מיץ תפוזים היא העוגה השלטת בבית
את העוגה הראשונה לעונה זו בחרתי להכין ממיץ פירות הדר סחוט טרי שקיבלתי לסקירה והכנתי אותה בגרסתה הטבעונית ממתכון שהעלתה אורי שביט.
עוגת תפוזים – אורי שביט
יבשים
2 כוסות קמח לבן
1 כוס סוכר לבן
½ 1 כוסות קמח שקדים
שקית אבקת אפייה
רטובים
¾ 1 כוסות מיץ תפוזים טבעי
¾ כוס שמן
1 כפית תמצית וניל
ציפוי
½ כוס מיץ תפוזים
¼ כוס סוכר
להדליק תנור על 170 מעלות
לתוך קערה לנפות קמח
להוסיף את כל שאר המרכיבים היבשים ולערבב טוב
בקערה נוספת לערבב את כל המרכיבים הרטובים
להעביר תערובת יבשה לרטובה לערבב עד
שאחיד (לא לערבב יותר מידי)
להעביר לתבנית מרופדת בנייר אפייה
לאפות 50-60 דקות עד ששיפוד יוצא נקי והעוגה
סדוקה, זהובה וגבוהה
ציפוי
לקראת סיום אפיית העוגה
להביא לרתיחה מיץ תפוזים וסוכר
לבשל על אש בינונית תוך כדי ערבוב עד לקבלת סירופ
סמיך (בערך 10 דקות)
לערבב ולהוריד מהאש
ברגע שהעוגה יצאה מהתנור להשקות אותה בסירופ החם
חברת "גן שמואל מזון",
יצרנית המיצים של מותג "פרימור", מרחיבה את מגוון המיצים המצוננים
ומשיקה שני מיצים סחוטים טבעיים חדשים: 100% מיץ תפוחים סחוט טבעי ומיץ פירות
הדר בתוספת ויטמין C סחוט טבעי.
המיצים החדשים נסחטים מפירות טבעיים, בטעם הקרוב ביותר לטבע, ישווקו בבקבוקי 1
ליטר וימכרו ברשתות המזון ברחבי הארץ.
מחיר מומלץ לצרכן: כ-
13-15 ₪ לבקבוק 1 ליטר.
כשרות
מהדרין של חוג חתם סופר פ"ת והרבנות קריית מלאכי.
להשיג בכל רשתות המזון ברחבי הארץ.טבעי, הנחשב לפרי בעל הערכים התזונתיים הגבוהים ביותר
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה