6 בנובמבר 2020

מרק גריסים בפודי

 חורף, גשם מטפטף על העורף 

ומה יותר מתאים ממרק חם בערב קר? 

ומה יותר מתאים מהכנה מהירה בפודי של נינג'ה? (לי יש את הפודי מקס)

אז קדימה, נתחיל ....

מרק גריסים 

1.5-2 כוסות גריסי פנינה שטופות 

2 גזרים חצויים ופרוסים דק 

בצל קצוץ דק 

2 תפוחי אדמה קצוצים לקוביות קטנות 

אבקת מרק עוף (או טעם עוף) לפי הטעם

מלח, פלפל 

נתחיל בתוכנית הצריבה - נוסיף שמן זית לסיר ונזהיב את הבצל ואת הגזרים. 

נוסיף את תפוחי האדמה, תבלינים ומים .

אני הוספתי עד למקסימום האפשר לפי סיר הלחץ .

מכוונים את סיר הלחץ ל- 22 דקות ו..... ממתינים לסיום. 

הוצאת לחץ, פתיחת הסיר ו...בדיקת טעמים. 



אין תגובות:

פרסום תגובה