טבעונים, וגם אלו שלא, מחפשים את החלבונים - לבריאות, לשובע ובכלל
מאוד פשוט, מאוד מהיר ובעיקר .....מאוד טעים😁
זה מתחיל בהשריית 2 כוסות עדשים ירוקות במים חמים במשך כשעתיים .
לתוך מעבד המזון מכניסים :
את העדשים לאחר ההשרייה
1 בצל
פטרוזיליה בכמות יפה לפי הטעם האישי
1 כוס פרורי לחם
1/2 כוס טחינה גולמית
1/4 כוס מים
תבלינים לפי הטעם - מלח, פלפל, כמון, פפריקה מתוקה
טוחנים הכל יחד ומעבירים לקערה.
אם התערובת קשה מדי מוסיפים מעט מים ומערבבים היטב.
כעת אנו ניצבים בפני החלטה גורלית 😂
האם לטגן או לאפות בתנור.
אגלה לכם בסוד ש....הטיגון הרבה יותר טעים - אני משתמשת במחבת נקודה אדומה שבה ניתן לטגן כמעט ללא שמן.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה