12 במרץ 2021

קציצות עדשים ירוקות

 טבעונים, וגם אלו שלא, מחפשים את החלבונים - לבריאות, לשובע ובכלל

מאוד פשוט, מאוד מהיר ובעיקר .....מאוד טעים😁

זה מתחיל בהשריית 2 כוסות עדשים ירוקות במים חמים במשך כשעתיים .

לתוך מעבד המזון מכניסים :

את העדשים לאחר ההשרייה

1 בצל 

פטרוזיליה בכמות יפה לפי הטעם האישי 

1 כוס פרורי לחם 

1/2 כוס טחינה גולמית 

1/4 כוס מים

תבלינים לפי הטעם - מלח, פלפל, כמון, פפריקה מתוקה

טוחנים הכל יחד ומעבירים לקערה. 

אם התערובת קשה מדי מוסיפים מעט מים ומערבבים היטב. 

כעת אנו ניצבים בפני החלטה גורלית 😂

האם לטגן או לאפות בתנור. 

אגלה לכם בסוד ש....הטיגון הרבה יותר טעים - אני משתמשת במחבת נקודה אדומה שבה ניתן לטגן כמעט ללא שמן. 





אין תגובות:

פרסום תגובה