22 בנובמבר 2012

עוגת תפוזים

אצלינו בבית אחת העוגות שמזוהות חד משמעית עם בואו של גנרל החורף היא עוגת התפוזים. 
מתכונים לעוגות תפוזים יש הרבה , גם לי, אך מכולם זו קוצרת את מירב המחמאות. עוגה של חמש דקות עבודה (ממש כמו שאני אוהבת).
את המתכון הורדתי בזמנו מהרשת עוד בטרם הפנמתי את  עניין מתן הקרדיטים אז מראש הסליחה. 


עוגת תפוזים מעולה 
4 ביצים
1+1/2 כוסות סוכר (אני שמה כוס ורבע ולפעמים אפילו כוס)
2 כוסות קמח
שקית אבקת אפייה 
3/4 כוס שמן  (אני שמה בערך 1/2 כוס)
שקית סוכר וניל 
חצי עד כוס מיץ תפוזים 

מערבבים , יוצקים לתבנית ואופים כ- 35 דקות בחום של 180 . 
מיד כשהעוגה יוצאת מהתנור - יוצקים עליה חצי כוס עד כוס מיץ תפוזים נוספת( תלוי בספיגה, לא להציף). 
יאמייייי, יוצאת עסיסית בטירוף. 

אין תגובות:

פרסום תגובה