21 ביוני 2013

עוגת שוקולית

מסיבות סוף השנה מתקרבות (לאלו שטרם סיימו אתמול)וזכרון המשפט "אמא, נידבתי אותך להביא עוגה" עוד מהדהד באוזני. 
אמממה, תמיד נזכרו לספר על רוח ההתנדבות בדקה האחרונה cheeky.
כאן באה לעזרתי העוגה האולטימטיבית לאדם העסוק ...זוהי עוגה רבת שנים ואני בטוחה שרובכם מכירים אותה בגרסא זו או אחרת.
אין מצב לפספוסים .....קערה אחת, בחישה מהירה ולתנור 

עוגת שוקולית 
4 ביצים
כוס קמח תופח 
כוס סוכר (אני שמה 3/4)
כוס שמן (אני שמה 3/4)
כוס אבקת שוקולית 
1/2 כוס שמנת מתוקה (לא לזרוק את השארית, היא תשמש לרוטב)

לערבב היטב את כל החומרים (לא יותר מדי)
לשמן תבנית 24-26 , לשפוך את התערובת ולאפות בחום של 180 כ- 35 דקות. 

בינתיים ....
לחמם בסיר את שארית השמנת המתוקה(חצי כוס) ולהמיס בתוכה 100ג' שוקולד מריר.
כאשר העוגה יוצאת מהתנור לשפוך עליה את הקרם ......




עכשיו תדמיינו את העוגה נפרסת והרוטב נוזל מצדדיה ....יאמייייי . תדמיינו, כי....שכחתי לצלם אותה פרוסה cheekycheeky
אז ... חגיגות סוף שנה שמחות ותזהרו שם בחוץ בחופש הזה....

אין תגובות:

פרסום תגובה