עד לפני שנים ספורות אם הייתי שומעת את המילה פטריות בכל צורת בישול שהיא הייתי נמנעת מלגעת.
יום בהיר אחד השתנה לו הטעם ....כן, התחלתי לאכול פטריות ו...אהבתי
הזוגי הביא הביתה את פטריות הפורטבלו המדהימות האלו כאשר בגב האריזה מופיע לו מתכון לפיצה פורטבלו...אז שאני אמנע מלהכין.
מנת פיצוץ בחלבונים ....
אז הנה המתכון כפי שהוא מופיע על גב האריזה(מיועד ל- 3 פטריות ) אני הכפלתי כמויות
מלוי לפטריות :
100 גרם גבינת עמק מגוררת
50 גרם גבינת פרמז`ן מגוררת
חצי גביע קוטג`
100 גרם גבינת מוצרלה
100 גרם גבינה בולגרית מפוררת
1 ביצה
פלפל שחור גרוס
2 כפות רסק עגבניות מתובל
פרורי פנקו
ענף אורגנו (אני לא שמתי)
ההכנה
קוטמים את רגלי הפטריות ומכינים חלל למלוי בתוך הפטריה.
מערבבים את שאר המרכיבים לבלילה אחידה במרקם קרמי.
ממלאים את הפטריות בתערובת בנדיבות , מצפים בפרורי פנקו ומפזרים מעל מעט פרמזן.
אופים בחום של 180 מעלות עד השחמה - יש לזכור שהפטריות מפרישות נוזלים באפיה ולכן יש לאפות מעט יותר מהנראה לעין (אצלי נאפה כ- 40 דקות).
| |||||||||||||||
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה