שניצל עוף ותירס ....אצלי מאוד אוהבים ...הן בגירסתו הבשרית והן בגירסתו הצמחונית.
כל כך פשוט להכין לבד אז למה לקנות את התעשייתי שמי יודע מה מכיל בתוכו?
הפעם הוכנה גרסתו הבשרית ( הצמחונית שלנו נשארה בבסיס) שמקורה אצל פירגה
1/2 ק"ג חזה עוף טחון
1 קופסת גרגירי תירס - לסנן ולטחון
4 כפות פרורי לחם
2 ביצים
מלח
פלפל
2 כפות רוטב צ'ילי מתוק
לערבב את כל החומרים לתערובת , להכניס למקרר לחצי שעה
ליצור קציצות, לטבול בביצה ובפרורי לחם ולטגן.
כמובן שניתן לאפות בחום של 180, בתבנית עם נייר אפייה משומן למשך כחצי שעה .
זהו, בתיאבון ...
והערכים התזונתיים :
יצאו לי 14 קציצות
| |||||||||||||||
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה