החג הראשון עבר חלף לו ולאחר כל הבישולים והאפייה התפנה מקום במקרר לבדיקת שאריות....
הפעם התמקדתי במגירת הירקות והנה נמצאו גזרים קצת עייפים שהועמדו כחצי שעה בכוס מים עד שהתאוששו , נמצאו קישואים, תפוחי אדמה, בצל ו.....
מה עושים?
אז לקחתי :
3 תפוחי אדמה
בצל
3 גזרים
2 קישואים
חצי צרור פטרוזיליה
1 כוס קמח תופח
4 ביצים
2 שיני שום כתושות
מלח, פלפל,
מעט אבקת מרק עוף
את כל הירקות נגרד - אני השתמשתי במאסטר סלייסר ...צ'יק צ'ק והכל קצוץ.
נסחוט את הנוזלים .
נוסיף קמח, ביצים ותבלינים. נערבב היטב והיידה לתבנית משומנת .
אפייה בתנור שחומם מראש לחום של 180 כ- 45 דקות .
ואם תשאלו מה עושה פשטידה כל כך פשוטה בבלוג שלי....אז ....הבלוג משמש גם כספר בישול לדור הצעיר שלי ....
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה