29 בספטמבר 2014

פשטידת ירקות

החג הראשון עבר חלף לו ולאחר כל הבישולים והאפייה התפנה מקום במקרר לבדיקת שאריות....
הפעם התמקדתי במגירת הירקות והנה נמצאו גזרים קצת עייפים שהועמדו כחצי שעה בכוס מים עד שהתאוששו , נמצאו קישואים, תפוחי אדמה, בצל ו.....
מה עושים? 
אז לקחתי :
3 תפוחי אדמה 
בצל 
3 גזרים
2 קישואים 
חצי צרור פטרוזיליה 
1 כוס קמח תופח
4 ביצים
2 שיני שום כתושות 
מלח, פלפל, 
מעט אבקת מרק עוף 

את כל הירקות נגרד - אני השתמשתי במאסטר סלייסר ...צ'יק צ'ק והכל קצוץ. 
נסחוט את הנוזלים .
נוסיף קמח, ביצים ותבלינים. נערבב היטב והיידה לתבנית משומנת .
אפייה בתנור שחומם מראש לחום של 180 כ- 45 דקות . 


ואם תשאלו מה עושה פשטידה כל כך פשוטה בבלוג שלי....אז ....הבלוג משמש גם כספר בישול לדור הצעיר שלי ....

אין תגובות:

פרסום תגובה