30 בספטמבר 2014

מנגבים בדוך או בסיבוב - פיתות

באמת שלא יודעת מה עובר עלי....הישיבה ליד המחשב, קבוצת המבשלות בפייסבוק ובקיצור ....חוזרת למטבחcheeky
 בקבוצת הפייסבוק "אמהות מבשלות ביחד" מסתובב לו מתכון להכנת פיתות על מחבת, הכנתי וכל כך התלהבתי והלוואי שהייתי יודעת למי הקרדיט . 
וזה הולך ככה 
3.5 כוסות קמח רגיל 
1 כפית מלח
2 כפיות שמרים יבשים 
2 כפות שמן זית
2 כפיות סוכר
כוס ורבע מים פושרים.
ללוש עד שהבצק אחיד ואז לתת לו לנוח 10 דקות. 
לקרוץ 10 עיגולים ולרדד כל אחד מהם לפיתה (שימו לב לא לרדד דק מדי).
להניח ל- 10 דקות נוספות. 
לחמם מחבת היטב ( אין צורך לשמן )  ולהניח עגול פיתה (את הצד שהיה על המשטח להניח ראשון) - כל צד 2-3 דקות.
להניח בצלחת מכוסה במגבת לשמירת החום. 


הכינו צלחת חומוס ו....נגבו ...בדוך או בסבוב? 

אין תגובות:

פרסום תגובה