10 באוקטובר 2014

גלילות שייטל במילוי פטריות ואגוזים

הכל התחיל מטעויות .....
טעות בהזמנת הבשר לחג, טעות בחישוב כמויות המזון לארוחת החג ובקיצור, צורך באילתור מתכון מהיר או שהקרניבורים שלי יאכלו אותי cheeky.
אז התחלתי באילתור 
היו פרוסות שייטל שדפקתי אותן דק דק . 


לטגן במחבת:
2 בצלים 
2 קופסאות פטריות שמפיניון 
50 גרם אגוזי פקאן 
** את כל אלה קצצתי במאסטר סלייסר שלי 
הוספתי כף קמח 
1/4 כוס שמנת לבישול (לשומרי הכשרות ניתן להשתמש בריץ')
מלח, פלפל
מעט אבקת מרק פטריות 
לתת להצטנן. 
בסיר נוסף נכין רוטב עגבניות 
3 עגבניות קלופות קצוצות
100 גרם רסק עגבניות 
2 שיני שום
מלח, פלפל,
מעט סוכר
2 קוביות תיבול איטלקי של דורות (קפוא)
לבשל עד שמוכן
כעת ההכנה :
לקחת פרוסת שייטל. להניח כף מילוי במרכזה ולגלגל לגלילה . 


לטבול בקמח, ביצה ופרורי לחם 


לטגן קלות להזהבה ולהניח כל גלילה בתבנית.


את שארית המלוי לפזר מעל 



לשפוך את רוטב העגבניות בתבנית ולאפות בחום של 180 מעלות כחצי שעה - 40 דקות. 




בתיאבון 



אין תגובות:

פרסום תגובה