הכל התחיל מטעויות .....
טעות בהזמנת הבשר לחג, טעות בחישוב כמויות המזון לארוחת החג ובקיצור, צורך באילתור מתכון מהיר או שהקרניבורים שלי יאכלו אותי .
אז התחלתי באילתור
היו פרוסות שייטל שדפקתי אותן דק דק .
לטגן במחבת:
לטגן במחבת:
2 בצלים
2 קופסאות פטריות שמפיניון
50 גרם אגוזי פקאן
** את כל אלה קצצתי במאסטר סלייסר שלי
הוספתי כף קמח
1/4 כוס שמנת לבישול (לשומרי הכשרות ניתן להשתמש בריץ')
מלח, פלפל
מעט אבקת מרק פטריות
לתת להצטנן.
בסיר נוסף נכין רוטב עגבניות
3 עגבניות קלופות קצוצות
100 גרם רסק עגבניות
2 שיני שום
מלח, פלפל,
מעט סוכר
2 קוביות תיבול איטלקי של דורות (קפוא)
לבשל עד שמוכן
כעת ההכנה :
בתיאבון
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה