פרק זמן ממושך אני מנסה למצוא מתכון לשניצל תירס ....מה הבעייה תשאלו? הרי מתכונים יש רבים ....
אכן, יש רבים....ניסיתי מתכונים שונים ומגוונים, ניסיתי אותם באפייה, ניסיתי אותם בטיגון ועדיין לא מצאתי את האחד.
בסופו של דבר הכנתי מתכון משולב מתכונים וכך עשיתי :
קופסת תירס גרגירים (משתמשת בלייט)
ביצה
2/3 כוס קמח רגיל
1/2 כוס פרורי לחם
2 כפות שמן קנולה
כף קטשופ
מלח
פרורי לחם לטבילת הקציצות
את התירס טוחנים חלקית (השתמשתי בסלייסר המדהים שלי) ומעבירים לקערה.
מוסיפים את כל החומרים, מערבבים היטב.
מכניסים לקרור למשך כחצי שעה.
בידיים רטובות יוצרים קציצות וטובלים בפרורי לחם.
כעת בידכם ההחלטה האם לטגן או לאפות ....
הכנתי כך וכך ואין ספק שהטיגון טעים יותר אך גם האפוי אינו רע כלל.
יצאו 12 יחידות .
והנה הטבלה התזונתית באדיבות Food Dictionary
| |||||||||||||||
אתם מוזמנים להכין גם שניצל עוף ותירס שיצא מדהים .....
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה