27 במרץ 2015

קציצות אדממה וחומוס

הגיע זמן בישול....רציתי להכין את קציצות האדממה הותיקות שלי אבל גיליתי שלא נשארה כמות מספקת ....אז מה עושים? מאלתרים....
חיפושים במקפיא העלו שאריות של אדממה, שאריות של גרגירי חומוס מושרים ו....וואלה ...
הכנתי קציצות:
3 כוסות של גרגירי חומוס מבושלים ופולי אדממה חלוטים
3 גבעולי בצל ירוק 
את כל אלה לקצוץ גס - אני נעזרתי בידידי המאסטר סלייסר 
להעביר לקערה ולהוסיף:
1/3 כוס פרורי לחם
2 ביצים
3 קוביות שום כתוש 
2 כפות רוטב סויה
פלפל שחור גרוס
מעט כמון
להוסיף מלח לפי הטעם - בזהירות ....בכל זאת הוספנו רוטב סויה קודם surprise
לערבב הכל לתערוב אחידה.
לטגן או לאפות ....



אין תגובות:

פרסום תגובה