19 באפריל 2015

קציצות בורגול,קינואה ועדשים

אלו קציצות מאוד אהובות בבית ואני מגוונת את הכנתן בכל פעם מחדש .....פעם הן נעשות רק מעדשים ופעם רק מקינואה ואילו הפעם לקחתי לקט של בורגול, קינואה ועדשים והכנתי ממנו....
אז מה היה לנו 
2 כוסות של לקט שטוף ומבושל במים כ- 10 דקות - לסנן ולצנן.
להוסיף :
2 ביצים
5 שיני שום כתושות 
קוביית צ'ילי של דורות 
בצל קצוץ
פטרוזיליה 
3/4 כוס פרורי לחם (שמתי חלק מוזהבים וחלק מתובלים בתיבול מזרחי)
מלח
פלפל
פפריקה אדומה
כמון
מעט כורכום
מערבבים היטב ויוצרים קציצות .מניחים בתבנית שעליה נייר אפייה מעט משומן (תרסיס) ואופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות כחצי שעה , עד שמזהיב. 
אפשר להכינם במולטי טוסטר.




אין תגובות:

פרסום תגובה