עוגת השוקולד הזו היא העוגה לאוהבי השוקולד ....
השתמשתי בבצק הפריך המוכן של מעדנות
המילוי :
200 גרם שוקולד מריר (השתמשתי ב- 70%)
2 כפות קקאו
3/4 כוס סוכר
1/2 כוס מים רותחים
את כל אלה להמיס לתערובת אחידה.
להוסיף: 50 גרם חמאה
3 חלמונים
לערבב היטב .
להקציף 3 חלבונים לקצף יציב ולהוסיף לתערובת.
להוסיף 1 כף קמח ולערבב.
להניח את הבצק בתבנית משומנת ולשפוך מעל את המילוי .
ניתן ליצור פסי בצק ולהניח כשתי וערב .
לאפות בחום של 180 מעלות כ- 50 דקות
לאפות בחום של 180 מעלות כ- 50 דקות
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה