כבר אמרתי שאני והקוואקר חברים טובים? אה, אוקיי ...טוב,לא חופרת
הפעם הכנתי פשטידת כרובית על בסיס מתכון שפורסם בחוברת מתכונים של קוואקר (שם הוא מופיע עם ברוקולי).
אז קדימה...לעבודה
כרובית בינונית קצוצה (כן, שוב הסלייסר בעבודה)
בצל קצוץ
2 שיני שום קצוצות
3/4 כוס שמנת לבישול
100 גרם גבינה צהובה
2 ביצים
חצי כוס קוואקר להכנה מהירה + 2 כפות (לציפוי)
2 כפות קמח רגיל
שקית אבקת אפייה
במחבת עם מעט שמן זית נזהיב את הבצל הקצוץ ואליו נוסיף את הכרובית הקצוצה והשום.
נבשל יחד כשתי דקות ונכבה את האש.
בקערה נפרדת נערבב את הגבינה, השמנת והביצים
בקערה נוספת נערבב את הקמח, הקוואקר ואבקת האפייה.
נוסיף את התערובת הרטובה לכרובית ונערבב ומיד נוסיף את התערובת היבשה.
נערבב היטב ונשטח בתבנית אפייה שעליה נייר אפייה .
נפזר מלמעלה את 2 כפות הקוואקר.
לאפות בחום של 180 בתנור שחומם מראש כחצי שעה.
ראיתם את התבנית שהשתמשתי בה? תבנית של סולתם רדד בעלת עמידות גבוהה בפני שריטות, ציפוי NON STICK איכותי.
התבנית מיועדת לשימוש בתנור עד חום של 240 מעלות.
הניקוי קל מאוד- במים חמים וסבון.
בקיצור ...תבנית נהדרת.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה