17 בנובמבר 2012

מרק ברוקולי ואפונה



ימים קשים עוברים עלינו , כל עם ישראל מתאחד והלב מתרחב ....

על מנת לחמם את הלב, תרתי משמע, הכנתי מרק ברוקולי בקערית לחם .




מקור המרק הינו מתכון של דפני ממטבוחנט עם שינויים קלים שלי


מרק ברוקולי ואפונה 

שקית וחצי ברוקולי קפואה - הפרחים בלבד (להפשיר)

שקית אפונה ירוקה קפואה (להפשיר)

3 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לקוביות

3 גזרים קלופים וחתוכים

1 בצל קצוץ

3 שיני שום כתוש

2 כפות אבקת מרק עוף

אגוז מוסקט

מלח, פלפל

מטגנים את הבצל עד הזהבה , מוסיפים את תפוחי האדמה , הגזר, הברוקולי והאפונה. מוסיפים מים ומתבלים.

מבשלים עד התרככות .

בעזרת בלנדר יד מועכים למחית חלקה.

ההגשה נעשתה בקערית לחם שנקנתה במאפיית "לחמים" .

אין יותר מנחם ומחמם מזה....יאמיייי

אין תגובות:

פרסום תגובה