ימים קשים עוברים עלינו , כל עם ישראל מתאחד והלב מתרחב ....
על מנת לחמם את הלב, תרתי משמע, הכנתי מרק ברוקולי בקערית לחם .
מקור המרק הינו מתכון של דפני ממטבוחנט עם שינויים קלים שלי
מרק ברוקולי ואפונה
שקית וחצי ברוקולי קפואה - הפרחים בלבד (להפשיר)
שקית אפונה ירוקה קפואה (להפשיר)
3 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לקוביות
3 גזרים קלופים וחתוכים
1 בצל קצוץ
3 שיני שום כתוש
2 כפות אבקת מרק עוף
אגוז מוסקט
מלח, פלפל
מטגנים את הבצל עד הזהבה , מוסיפים את תפוחי האדמה , הגזר, הברוקולי והאפונה. מוסיפים מים ומתבלים.
מבשלים עד התרככות .
בעזרת בלנדר יד מועכים למחית חלקה.
ההגשה נעשתה בקערית לחם שנקנתה במאפיית "לחמים" .
אין יותר מנחם ומחמם מזה....יאמיייי
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה