נכון, שבועות עבר חלף לו וזה בדיוק הזמן לדווח על עוגת גבינה נהדרת שתמיד מצליחה , עוגה ללא טריליון אחוזי שומן ובטח שלא עם גבינות עתירות שנושקות ל- 30% שומן.
ניסיתי כבר המון מתכוני עוגות גבינה אבל נכון להיום זו המוצלחת מכולן.
אז קבלו את המנצחת
עוגת גבינה שתמיד מצליחה
500 גרם גבינה 5%
250 גרם גבינה 9%
¾ כוס סוכר
שמנת חמוצה
4 כפות קורנפלור
1 אינסטנט פודינג וניל
5 ביצים מופרדות
לציפוי:
2 שמנת מתוקה
2 כפות סוכר
מחממים תנור 180 מעלות
מערבבים את הגבינות עם השמנת החמוצה .
מוסיפים קורנפלור ופודינג ובוחשים עד שהבלילה תהיה אחידה .
מפרידים את הביצים - מוסיפים את החלמונים לתערובת הגבינות ומערבבים.
מקציפים את החלבונים והסוכר ומוסיפים לתערובת הגבינות , מקפלים בעדינות.
אופים בתבנית 24 בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות , כ- 50 דקות (אצלי) עד שעה - בתחתית התנור מניחים תבנית ובה מים רותחים .
כללי אפיית עוגות הגבינה תופסים גם כאן ....לא לפתוח את התנור במהלך האפייה ועם סיומה יש לתת לעוגה להתקרר בתוך התנור (אני משאירה כשעה).
לאחר שהעוגה התקררה נקציף 2 שמנת מתוקה עם 2 כפות סוכר ונמרח על העוגה.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה