6 במאי 2013

רביולי גבינות



מי לא אוהב אוכל איטלקי? פסטות, פיצות, רביולי?

אצלינו בבית הרביולי הוא שחקן מרכזי בעיקר אצל הצמחונית ....זוהי מנת הבחירה שלה בכל מסעדה (מה, לא שמעתם על דרוג בסולם ח.).

אמנם הייתי בסדנת בישול אוכל איטלקי (ראו כאן) אבל גיליתי שהכנת הרביולי מא` ועד ת` היא ממש לא בשבילי . הפתרון עבורי הוא הכנת רביולי מוכן. כאן הגיע הפתרון האולטימטיבי עבורי ....

ל"חמים וטעים" יש ליין איטלקי כבר כשלוש שנים והשתמשתי במוצריו כבר מספר פעמים (רביולי פטריות ורביולי בטטה היו הפייבוריטים אצלי) . השבוע קיבלתי להתנסות את המוצר החדש שלהם בסדרה - רביולי גבינה ובנוסף גם רביולי בטטה.









הכנתי את רביולי הבטטות לפי ההוראות הרשומות על האריזה, 8 דקות מדוייקות, לא יותר ולא פחות.

במקביל הוכן רוטב שמנת רוזה

1 בצל קצוץ

1 קופסא עגבניות מרוסקות קטנה

1 קופסא רסק עגבניות

1 כף שמן זית

30 גרם חמאה

1 שמנת מתוקה

2 קוביות שום כתוש (דורות)

2 קוביות תיבול איטלקי (דורות)

מלח, פלפל, אגוז מוסקט



ממיסים את החמאה עם שמן הזית ומזהיבים את הבצל. מוסיפים את השמנת המתוקה והתיבול ומערבבים.

מוסיפים את רוטב העגבניות ומביאים להסמכה.

מתקנים תיבול ומוזגים על הרביולי.











אה, דרך אגב ...אני! לא אוהבת אוכל איטלקי....אבל המשפחה התמוגגה.

אין תגובות:

פרסום תגובה