7 ביוני 2013

עוגת שוקולד ציפס

הקיץ כבר כמעט כאן, אמנם לא רשמית עוד טרם 21.6 , אבל החום ...ובחום קשה לאפות ....אבל ....
יש עוגות שהן כל כך קלות להכנה שמשכיחות כל מחשבה על כך שחם במטבח (מה עוד שבשעת הצורך יש מזגן cheeky ). 
גילוי נאות....לא חם לי (ללא מזגן) ...אז מה אכפת לי לאפות? 
רוצים עוגה? 


                                               
   עוגת רסק תפוחים ושוקולד צ`יפס
3 כוסות קמח תופח
1/2 כפית מלח
1/2 כפית קינמון
קופסא רסק תפוחים ללא סוכר
4 כפות שמן קנולה
4 ביצים
כוס וחצי  סוכר 
כפית וחצי תמצית וניל אמיתית
חבילת שוקולד צ`יפס

אופן ההכנה:

1. מחממים תנור לחום של 180 מעלות, ומשמנים תבנית (24)
2. מערבבים בקערה קמח, מלח וקינמון.
3. בקערה נפרדת מערבבים רסק תפוחים, שמן, ביצים, סוכר ותמצית וניל לתערובת חלקה .
4. יוצקים את התערובת  לקערת הקמח, ומערבבים עד איחוד. מוסיפים את השוקולד צ`יפס ומערבבים עד פיזורם באופן אחיד.
5. יוצקים לתבנית. אופים 40 דקות או עד שהמאפה מזהיב וקיסם הננעץ במרכזו יוצא יבש. מוציאים מהתנור ומצננים.



טרחנו ואפינו אז מגיעה לנו כוס קפה 



ופרוסת עוגה 



שבת שלום .

אין תגובות:

פרסום תגובה