18 ביולי 2013

פשטידת קישואים ללא תוספת פחמימות



עם השינוי הגדול שעשיתי אני מחפשת את המתכונים הכי קלים והכי ללא/דלי פחמימות ....

אצלי בבית אוהבים מאוד פשטידות ובעיקר את אלו שאינן דורשות בצק ....

הפשטידה התורנית השבוע היא פשטידת קישואים המבוססת על מתכון של קובי בר.

אז מה היה לנו?

החומרים:

1 קילו קישואים מגורדים גס וסחוטים.

2 בצלים קצוצים דק

150 גרם גבינה מלוחה

150 גרם גבינה צהובה מגורדת

4 ביצים

מלח, פלפל שחור ופלפל לבן

מעט סולת לתחתית התבנית

ההכנה :

טיגון הבצל במעט שמן עד הזהבה והוספת הקישואים הסחוטים - מטגנים כ- 20 דקות.

מורידים מהאש ומצננים מעט.

מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים היטב.

משמנים תבנית וזורים בה מעט סולת . מעבירים את התערובת לתבנית.

אופים בחום של 180 מעלות כשעה.


אין תגובות:

פרסום תגובה