רביולי....אוהבת לאכול אותם (בימים כתיקונם) אבל להכין בצק ....לרדד במכונה (ונעזוב את הפרט השולי שאין לי מכונה)....לא בשבילי ....
נכון, יש לקנות רביולי מוכן שהם לא רעים כלל ובכל זאת עדיין קנוי....
מזל שהזוגי שלי אוהב לחפש את המוצרים החדשים בסופר וככה התוודעתי לבצק פסטה המוכן של מעדנות.
לפני שנמשיך אבהיר שזהו איננו פוסט פרסומי... .
אז בצק פסטה יש וזוהי חצי הדרך להכנת הרביולי .
מילוי - גבינת פטה
גבינת ריקוטה
גבינת פרמזן מגורדת
מעט שמן זית
מערבבים את כל הגבינות ומעט שמן זית בקערה לתערובת אחידה.
פורסים את הבצק ומחלקים לארבעה חלקים .
שמים כפית מהמילוי בנקודות שוות על גבי רבע מהבצק, מעל מניחים רבע נוסף וסוגרים - לי היה מכשיר חיתוך די גדול .....
יצאו כ- 20 יחידות רביולי גדולות.
כעת נכין רוטב שמנת רוזה:
נאדה בצל אחד קצוץ דק
נוסיף 4 עגבניות מקולפות קצוצות קטן
נוסיף 2 שיני שום קצוצות
מלח, פלפל, אורגנו, בזיליקום
מעט סוכר לאיזון הטעם.
בשלב האחרון נוסיף שמנת מתוקה , נערבב היטב וניתן לרוטב להסמיך.
חשוב
את הרביולי נכין לאחר שהרוטב יהיה מוכן .... בסיר מים רותחים עד אשר הם צפים (כ- 10 דקות) על פי האמרה הידועה שהרוטב צריך להמתין לפסטה ולא להיפך....
בתיאבון
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה