29 בספטמבר 2013

קציצות טונה אפויות



צוחקים עלי בבית ....כשניגשים לארוחה השאלה הנשאלת היא ...."איזה חלבון את אוכלת כעת?"....

אני משתדלת לגוון ....קציצות עדשים (אפויות, אלא מה?), ביצים (לא יותר מדי...כולסטרול חו"ח, אתם יודעים), בשר, דגים והנה הגיע כוכב חדש.

קציצות טונה אפויות, זה שמו.


את המתכון קיבלתי מחברתי גליה, ניסיתי והתלהבתי. לא רק אני, אלא גם רוב בני ביתי...

מצרכים:

4 קופסאות טונה בשמן מסוננות

2 ביצים

בצל קצוץ דק "מטוגן" (בעזרת מים על מחבת נון סטיק)

2 גזרים מגורדים דק

כף פרורי לחם

כפית דבש

מלח, פלפל,

לערבב הכל יחד לתערובת אחידה. ליצור קציצות (לי יצאו 20) .

להניח על תבנית עם נייר אפייה - לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות במשך כ- 30 דקות עד הזהבה.

הקציצות נטרפו ......

וקצת ערכים תזונתיים באדיבות האתר foods dictionary - חישוב הערכים נעשה לפי 20 יחידות



סימון תזונתי עבור מנה\יחידה

אנרגיה 51 קלוריות
חלבונים 5.2 גרם
פחמימות 2.6 גרם
שומנים 2.3 גרם


© אנלייזר למתכון
עלולה להיות סטייה בנתונים.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה