23 בפברואר 2014

עוגת חלוה ופרורי שוקולד

השגרה ברוכה היא אך תמיד חייבת לגוון במשהו. 
בתקופה האחרונה הלהיט בבית היו עוגות השמרים שנאפו ללא הפסקה וחולקו גם הן ללא הפסקה cheeky
חיפשתי להיט חדש ומצאתי ברשת מתכון ששונה אצלי עקב מתיקותו כי רבה ....אינני זוכרת מי העלה את המתכון כי בלהיטותי הרבה 
העתקתי על פיסת נייר ללא ציון פרטים נוספים. 
התאהבתי בחלבה אחרי הביקור במחנה יהודה ...  אז זו התוצאה ....אם כי ...שששש, אל תספרו אני נהנית לטעום ממנה ולא יותר ....


שנתחיל ? 
(בפעם הראשונה הכנתי אותו כלשונו ובפעמים הבאות כבר הורדתי את כמות הסוכר )
המצרכים : 
200 גרם חלבה 
100 גרם שוקולד 
150 גרם חמאה רכה 
גביע גבינה לבנה 5%
1.5 קמח תופח 
1.5 סוכר (אני שמתי 3/4 כוס)
2 סוכר וניל 
4 ביצים 

אופן ההכנה :
לפורר את החלבה והשוקולד .
לערבב את שאר המצרכים לתערובת אחידה ולהוסיף לתוכה את פרורי החלבה והשוקולד.
לאחד היטב. 
לשמן תבנית 26 או 2 תבניות אינגליש קייק ולמזוג את התערובת לתוכן.
לאפות בחום של 180 (תנור שחומם מראש) כ- 35 דקות. 
אחחחח, טעים ....היה קשה לשמור עליה .  


אין תגובות:

פרסום תגובה