כהרגלי בקודש אני אוהבת מתכונים קלים ולא מסובכים ואם אפשר כבונוס גם קלי קלוריות
ועשירי חלבון מה טוב.
ועשירי חלבון מה טוב.
הפעם על הכוונת עוגת גבינה שאצלי משמשת כארוחת ביניים
המצרכים :
5 ביצים מופרדות
250 גרם סקי וניל 3%
500 גרם סקי 5%
3/4 כוס סוכר
6 כפות קורנפלור
1 יוגורט 11/2%
מקציפים חלבונים עם 1/4 כוס סוכר לקצף יציב
מקציפים את החלמונים עם 1/2 כוס הסוכר הנותרת ומוסיפים את שאר החומרים לתערובת אחידה.
מאחדים את הקצף עם התערובת.
שופכים את התערובת לתבנית משומנת ואופים בחום של 170 כ- 45 דקות עד הזהבה.
בתחתית התנור שמתי תבנית עם מעט מים .
בסיום האפייה משאירים את התבנית בתנור עד התקררות.
ניתן להוסיף ציפוי של :
2 שמנת חמוצה
4 כפות אבקת סוכר
1/2 כפית תמצית וניל
לערבב היטב ולמרוח על העוגה כשהיא חמה .
(אני לא ציפיתי את העוגה).
חילקתי את העוגה ל- 16 חתיכות ואלו הערכים התזונתיים שלה (כאמור ללא הציפוי שאותו לא שמתי) .
| |||||||||||||||
|
© אנלייזר למתכון
עלולה להיות סטייה בנתונים. |

אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה