28 במאי 2014

לחמניות גבינה


אני לא יודעת איך אצליכם אבל אצלינו בבית לקוטג' יש חיים משלו ....

ולמה? בשבוע שאני קונה יחסית מעט, תמיד חסר ....

בשבוע שאני קונה יותר תמיד נשאר ....

ומה עושים כשנשאר ועובר התאריך? זורקים? בזבוז....

מצאתי מתכון מעולה לניצול שאריות הקוטג' או כל גבינה לבנה שנשארת....

אני מכינה לחמניות גבינה מעולות שנחטפות בו ברגע.




100 גרם חמאה רכה חתוכה לקוביות

3.5 כוסות קמח תופח

3 ביצים

2 קופסאות גבינה (קוטג או לבנה או מעורבבות, לפי מה שנשאר)

1 כפית מלח

1.5 כוסות גבנ"צ מגורדת

לערבב יחד לבצק דביק .

​לשמן תבניות מאפינס ולחלק - לי יוצאות כ-18 לחמניות .

אופים בחום של 180 בתנור שחומם מראש כ- 35-40 דקות עד שמשחימות.

בתיאבון




אין תגובות:

פרסום תגובה