13 ביולי 2014

עוגיות אגוזים

עוד יום עבר ומבצע צוק איתן ממשיך ...
זוכרים שבני הגיע בערב שבת, בעצם בלילה לכמה שעות? 
הוא יצא חזרה לבסיסו עם עוגות שמריםעוגיות שושנים וגם ....עוגיות אגוזים פריכות וטעימות. 
עוגיות מהירות (אם לא ניקח בחשבון את זמן שהיית הבצק במקרר) וקלות. 
2 כוסות קמח מנופה
1/2 כוס אבקת סוכר
100 גרם אגוזים טחונים (אני השתמשתי באגוזי לוז)
שקית סוכר וניל 
200 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות. 

מערבבים את כל החומרים לבצק רך (אני השתמשתי במעבד מזון) . הבצק מעט דביק וזה בסדר. 
לעטוף בניילון נצמד ולהכניס למקרר למשך כשעה. 
ליצור כדורים קטנים , להניח בתבנית על נייר אפייה 
לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות למשך כ- 20 דקות. 
להוציא ולצנן . 
לפזר מעל אבקת סוכר. 


אין תגובות:

פרסום תגובה