4 ביולי 2014

קציצות עוף וכרובית

הקציצות האלה הן להיט אצלינו בבית. כאשר אני מכינה אותם חובה עלי להכין כמות כפולה ומכופלת שכן יש מי שאוכל אותן ישר מהמחבת....
המתכון מבוסס על מתכון של אהרוני לקציצות עוף וכרובית ברוטב לימון והוא עבר שינויים בהתאם לטעמה של משפחתי. 
וזה הולך ככה...
1 קילו עוף טחון
1 כרובית מפורקת ,מבושלת עד רכות (אני משתמשת בסנפרוסט ומאדה במיקרו) ומרוסקת לפירה
1 בצל קצוץ
מעט אגוז מוסקט מגורד
קליפת לימון מגורדת קצוצה דק
3 כפות מיץ לימון 
מלח, פלפל
3/4  כוס פרורי לחם
3 ביצים 

מערבבים את כל חומרי הקציצות ומשהים כשעה במקרר לגיבוש הטעמים. 
יוצרים קציצות , טובלים בפרורי לחם ומטגנים. 
ניתן, כמובן, לאפות אותן אך מניסיון ....פחות מוצלח,ואתם יודעים שאני דוגלת באפייה במקום טיגון, אך הפעם....לא. 
בתיאבון. 


אין תגובות:

פרסום תגובה