קינוחים בארוחות החג הם בעייה קשה . הארוחה עצמה כבדה ועמוסה והקינוח אמור להיות קליל ולא מעיק.
קינוח אמרתי? אה, התכוונתי לקינוחים כי אצלי אין דבר כזה קינוח בודד ...זכות בחירה, אתם יודעים.
אז קינוח אחד היה עקיצת הדבורה והקינוח השני .....
רוני טגנסקי פירסמה תצלום של קעריות קדאיף ...ראיתי ונדלקתי ....וכמובן רצתי להכין ....
לוקחים חבילת שערות קדאיף ומפשירים (לילה במקרר) - החבילה שקניתי היתה של 400 גרם.
מוסיפים 100 גרם חמאה מומסת
100 גרם אבקת סוכר
מערבבים יחד עד שכל השערות מצופות.
לוקחים תבנית שקעים, הופכים אותה ומשמנים את צידה החיצוני (תרסיס PAM)
לתת להצטנן ואז למלא באיזה מילוי שרוצים.
אני הכנתי מלית תפוחים(בקלות ניתן להפחית/להגדיל כמויות)
לחתוך 8 תפוחי עץ לקוביות
להוסיף 100 גרם חמאה
100 גרם סוכר
מעט קינמון
לבשל עד שרך אך לא רך מדי.
החבר'ה שלי שמו תפוחים, קצפת, גלידה וכל הבא ליד
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה