26 בספטמבר 2014

סלט בורגול וכל טוב



הדבקתי את כל בני הבית בחיפוש אחר מתכונים שווים

הפעם הבשורה הגיעה, במפתיע יש לציין, מבני בכורי .....

מקור המתכון מבלוגרית בשם אירנה בן שוע , הורדתי מצרכים שלא אהבתי (בין היתר כוסברה)

ניסינו והיה מצויין בלשון המעטה

וזה הולך ככה

1 כוס בורגול - להשרות כחצי שעה במים רותחים עד ריכוך.

להוסיף:

פטרוזיליה קצוצה

נענע קצוצה

1 כוס גרגירי רימון

50 גרם משמש מיובש קצוץ

50 גרם גרעיני דלעת קלופים

רוטב

3 כפות מיץ לימון

2 כפות רכז רימונים

2 כפות סילאן

2 כפות שמן זית

מלח, פלפל

לערבב את מצרכי הסלט , להוסיף את הרוטב ולהתענג על כל ביס מהמנה.




אין תגובות:

פרסום תגובה