שניצל עוף טוב ...מה המשמעות שלו עבורכם?
טוב, לא, לא התחרפנתי עם המעבר לשעון החורף אלא התוועדתי לסדרת מוצרים חדשה העונה לשם "סדרת הקצב של עןף טוב" שזכתה בתואר מוצר השנה לשנת 2014.
החדשנות בסדרה החדשה היא בעובדה שלא צריך לעמוד בתור אצל הקצב על מנת לקנות חלקי עוף טריים, נקיים וארוזים הכל באריזות במקררי הסופר. הסדרה מכילה שוקיים עם עור ושוקיים ללא עור , כרעיים עם עור וכרעיים ללא עור, חזה עוף, חזה עוף פרוס דק לשניצלים, פילה עוף טרי, שווארמה הודו , עוף שלם וירכי עוף.
אחרי שהכרתי את הסדרה החלטתי להשתמש בחזה עוף הפרוס דק לשניצלים
לא סתם שניצלים אלא כאלה ממולאים. את הרעיון הכללי שאבתי מגלילות השייטל שהכנתי לפני זמן לא רב .
התחלתי בעבודה :
2 בצלים
2 קופסאות פטריות חתוכות (כמובן שניתן להכין עם טריות אך ...לא היה בבית)
לקצוץ את הנ"ל קטן - אני נעזרתי בסלייסר ותוך שניות היה הכל קצוץ ...
לטגן עד הזהבה וריכוך ולהניח להתקרר.
להניח את חזה העוף הפרוס.
להניח במרכז כמות של כף גדושה מהמילוי , לגלגל .
להכין שלוש צלחות: האחת עם קמח, השנייה עם ביצה טרופה והשלישית עם פרורי לחם או פנקו .
לטבול כל גלילה לפי הסדר הנ"ל .
לטגן .
תראו כמה הוא עסיסי...יאמי ....
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה