27 בנובמבר 2014

מלוואח פיצה



הפוסט הזה נרשם לפני הרבה מאוד זמן וכעת משאני עושה סדר בבלוג מצאתי אותו ממתין ....בשקט, בחושך, לבד ...נו, פולני אמיתי. החלטתי להוציאו לאור כי תמיד טוב שתהייה ארוחת ערב מהירה (גם אם לא בדיוק בריאה).


ישנו להיט חדש ברשת

ארוחה מהירה , מיוחדת ואין ספק שטעימה

וזה הולך ככה ....

לוקחים עלה מלווח ומפשירים מעט

עם גלגלת פיצה (הכי קל) או סכין חותכים לשמיניות את חלקו הפנימי של העלה כאשר משאירים שוליים שלמים.

הנה, בדיוק כך






מעבירים לתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה

על השוליים מורחים רסק עגבניות או קטשופ, מניחים זיתים או כל דבר אחר ככל העולה על רוחכם ...

זורים גבינה צהובה ....בקיצור, כמו מיני פיצה 




את המשולשים שחתכנו מקפלים על השוליים ומורחים ביצה.



ב"חלל" שנוצר שוברים ביצה להכנת ביצת עין ....

                                 
כל העסק הזה נכנס לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כ- 20-30 דקות . 

בתיאבון

אין תגובות:

פרסום תגובה