26 בינואר 2012

עוגת גבינה ואוראו

שעת לילה מאוחרת, הבת חוזרת מחברה ומספרת על העוגה " הכי טעימה שאכלתי" ....
טוב, מה? לא נברר מה זו העוגה הנפלאה הזו ? אז חפרתי לחברתי ח. וקיבלתי את המתכון לעוגת גבינה עם אוריאו, מתכון שפורסם על ידי חן שוקרון במאקו

 עוגת גבינה עם עוגיות אוריאו 

תחתית העוגה 

חבילת עוגיות אוריאו _16 עוגיות) - מרוסקות 
50 גרם חמאה מומסת
לערבב יחד ולשטח בתבנית 24 

1. להמיס בבן מרי או במיקרו : 
150 גרם שוקולד לבן 
1/2 כוס חלב
25 גרם חמאה 
לתת להתקרר 

2. בקערה נפרדת לערבב :
500 גרם גבינה 5% 
שקית אינסטנט פודינג וניל 

3. להקציף: 
2 מיכלים שמנת מתוקה 
1/2 כוס סוכר

לערבב את תערובת השוקולד עם תערובת הבלילה (שלב 1+2) . 
מקפלים את הקצפת לתערובת הנ"ל עד תערובת אחידה . 
מוסיפים שברי עוגיות אוריאו מחבילה אחת (16 עוגיות) ומערבבים. 
שוטחים את התערובת על התחתית ומעבירים לייצוב בהקפאה. 
עד כאן מה שאני הכנתי - לפי המתכון המקורי מקציפים כעת עוד שמנת מתוקה עם 2 כפות אבקת סוכר ומורחים על העוגה (לאחר ששהתה בהקפאה) ומעטרים בעוגיות נוספות. 



עוגה נהדרת . 
בתאבון

אין תגובות:

פרסום תגובה