30 באוגוסט 2013

פצפוצי אורז ובצל



נשארו לכם קוטג' שאוטוטו תאריך התפוגה פג לו?

מה? תזרקו? בהודו (ולא רק) יש ילדים רעבים...

אז מה עושים? מנצלים....

אצלינו בבית הניצול הוא לפשטידת פצפוצי אורז מיתולוגית מבית אמא. היא מופיעה בהמון גרסאות - דלות קלוריות ומרובות בן, עם תוספות ובלעדיהן .

אצלי היא בגרסא יחסית דלת קלוריות.

אז אמא ... הנה הפשטידה שלך

פשטידת פצפוצי אורז ובצל



3 כוסות פצפוצי אורז

2 קוטג'

3 ביצים

כף אבקת מרק בצל (ללא מונוסדיום גלוטומט)

לערבב הכל יחד ולשטח בתבנית משומנת.



לפרוס כמות גדולה (8 גדולים) של בצל לעיגולים, לא להבהל מהכמות, היא מצטמצמת בהמשך .



לטגן במחבת עד השחמה טובה ולקראת הסוף להוסיף כף אבקת מרק בצל נוספת.

להניח את הבצלים מעל התחתית שהכנו.



מכניסים לתנור - 180 מעלות לכארבעים דקות.





שיהיה בתיאבון ...לנו יש....

אין תגובות:

פרסום תגובה