18 בספטמבר 2013

גלידת יוגורט פירות

טוב, חום יוני- יולי- אוגוסט כבר כאן .... (הקינוח בהמשך הפוסט)
סוף השבוע שלי התחיל בחוויה בקיסריה - סוף סוף הגענו להופעה של הגדול מכולם - שלמה ארצי . אין מילים להעביר את החוויה - לראות את קהל האלפים עומד, שר, רוקד, מחבק ובעיקר מתלהב. קהל כל כך הטרוגני - מבוגרים, צעירים  בני נוער וילדים מזהים את השירים החל מהתו הראשון המתנגן, שרים את כל המילים , מפלרטטים עם שלמה ושלמה מפלרטט איתם. האמפי רועש ורוגש והאנרגיות מטורפות. חוויה. 



ואחרי שהתחממנו בהופעה נתקרר קמעה עם גלידת יוגורט פירות שאת המתכון שלה קיבלתי מחברתי אורנה מ. 


מתכון פשוט, קל, טעים ומרענן . 
גלידת יוגורט פירות 
המצרכים:
גביעי יוגורט(400 גרם) 1.5%
כפות ריבת פטל
כוס פטל טרי או קפוא
מיכל(250 גרם) שמנת מתוקה
אזוזי פקאן מסוכרים או\ו קשיו מרוסקים בבלדנר
ההכנה:
מערבבים את היוגורט עם הריבה, מוסיפים את הפרי ומערבבים עד להתאחדות המרכיבים.מוסיפים את האגוזים ומערבבים

מקציפים את השמנת המתוקה ומקפלים לתערובת.
מעבירים את התערובת בעזרת מצקת קטנה לכוסיות.
מכניסים למקפיא .
טעים בטירוף

אין תגובות:

פרסום תגובה