טוב, חום יוני- יולי- אוגוסט כבר כאן .... (הקינוח בהמשך הפוסט)
סוף השבוע שלי התחיל בחוויה בקיסריה - סוף סוף הגענו להופעה של הגדול מכולם - שלמה ארצי . אין מילים להעביר את החוויה - לראות את קהל האלפים עומד, שר, רוקד, מחבק ובעיקר מתלהב. קהל כל כך הטרוגני - מבוגרים, צעירים בני נוער וילדים מזהים את השירים החל מהתו הראשון המתנגן, שרים את כל המילים , מפלרטטים עם שלמה ושלמה מפלרטט איתם. האמפי רועש ורוגש והאנרגיות מטורפות. חוויה.
![](http://blog.tapuz.co.il/or63/images/658721_813.jpg)
ואחרי שהתחממנו בהופעה נתקרר קמעה עם גלידת יוגורט פירות שאת המתכון שלה קיבלתי מחברתי אורנה מ.
![](http://img1.tapuz.co.il/TapuzAlbums/or63/1c8a9409-1af5-4c37-9e1f-2be7e5317b55.jpg)
מתכון פשוט, קל, טעים ומרענן .
גלידת יוגורט פירות
המצרכים:
2 גביעי יוגורט(400 גרם) 1.5%
3 כפות ריבת פטל
כוס פטל טרי או קפוא
1 מיכל(250 גרם) שמנת מתוקה
אזוזי פקאן מסוכרים או\ו קשיו מרוסקים בבלדנר
ההכנה:
מערבבים את היוגורט עם הריבה, מוסיפים את הפרי ומערבבים עד להתאחדות המרכיבים.מוסיפים את האגוזים ומערבבים
מקציפים את השמנת המתוקה ומקפלים לתערובת.
מעבירים את התערובת בעזרת מצקת קטנה לכוסיות.
מכניסים למקפיא .
3 כפות ריבת פטל
כוס פטל טרי או קפוא
1 מיכל(250 גרם) שמנת מתוקה
אזוזי פקאן מסוכרים או\ו קשיו מרוסקים בבלדנר
ההכנה:
מערבבים את היוגורט עם הריבה, מוסיפים את הפרי ומערבבים עד להתאחדות המרכיבים.מוסיפים את האגוזים ומערבבים
מקציפים את השמנת המתוקה ומקפלים לתערובת.
מעבירים את התערובת בעזרת מצקת קטנה לכוסיות.
מכניסים למקפיא .
טעים בטירוף
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה