27 באוקטובר 2013

מרק "גולש" צמחוני



את המתכון למרק הזה קיבלתי מחברה שקיבלה אותו מחברה שקיבלה מחברה... ובקיצור- מקור עלום שם .

גולש צמחוני? איך מסתדר?

השם נובע מפרק הזמן הארוך בו הוא מתבשל ......בשר אין בו ....

המצרכים:

3 גזרים קצוצים לקוביות

בצל קצוץ לקוביות

3 תפוחי אדמה , כן, נכון, חתוכים לקוביות

2-3 שיני שום (כן, קצוצות)

1 כוס שעועית לבנה (אני, כרגיל, עם קיצורי דרך השתמשתי בשעועית הלבנה של סנפרוסט)

לאדות את כל הירקות מספר דקות.







להוסיף

2 קופסאות רסק עגבניות קטן

מלח

פלפל

פפריקה מתוקה

פפריקה חריפה (קמצוץ)

אבקת מרק עוף

פלפל שחור.

להוסיף מים מלוא הסיר , להרתיח. לאחר הרתיחה להנמיך את האש ולבשל על אש קטנה כשעתיים וחצי .

לקראת סיום לערבב 1/4 כוס קמח במעט מים ולהוסיף לסיר. לבשל מספר דקות נוספות.

מרק מחמם לימים קרירים ....

בתיאבון .

תמונה של המרק אין לי....לא הספיקותי .....




אין תגובות:

פרסום תגובה