את המתכון למרק הזה קיבלתי מחברה שקיבלה אותו מחברה שקיבלה מחברה... ובקיצור- מקור עלום שם .
גולש צמחוני? איך מסתדר?
השם נובע מפרק הזמן הארוך בו הוא מתבשל ......בשר אין בו ....
המצרכים:
3 גזרים קצוצים לקוביות
בצל קצוץ לקוביות
3 תפוחי אדמה , כן, נכון, חתוכים לקוביות
2-3 שיני שום (כן, קצוצות)
1 כוס שעועית לבנה (אני, כרגיל, עם קיצורי דרך השתמשתי בשעועית הלבנה של סנפרוסט)
לאדות את כל הירקות מספר דקות.
להוסיף
2 קופסאות רסק עגבניות קטן
מלח
פלפל
פפריקה מתוקה
פפריקה חריפה (קמצוץ)
אבקת מרק עוף
פלפל שחור.
להוסיף מים מלוא הסיר , להרתיח. לאחר הרתיחה להנמיך את האש ולבשל על אש קטנה כשעתיים וחצי .
לקראת סיום לערבב 1/4 כוס קמח במעט מים ולהוסיף לסיר. לבשל מספר דקות נוספות.
מרק מחמם לימים קרירים ....
בתיאבון .
תמונה של המרק אין לי....לא הספיקותי .....
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה