1 בנובמבר 2013

נזיד בריאות וקבנוס גם








קבנוס ....אוכל או לא אוכל?

קיבלתי לניסיון את נשנושי הקבנוס החדשים של מעדני יחיעם .....


זוהי אריזה בת 125 גרם של חטיפי קבנוס קטנים ודקים היכולים להוות ארוחה קלה בשהייה מחוץ לבית בעיקר בגלל היתרון הברור שאינם מצריכים קרור.

טעים....זה טעים , אבל האם יש לו ערך תזונתי כלשהו?

לפי דברי החברה הקבנוס הינו מוצר עתיר אנרגיה וחלבון ועקב כך יכול לשמש גם ספורטאים לאחר אימון גופני.

האמת היא שיש לחצות קו פסיכולוגי מאוד משמעותי בדעת הקהל ובדעתי שלי ....אני גדלתי על המחשבה שקבנוס זה תערובת של שאריות בשרים שונים והוא כלל אינו איכותי ובטח שאינו מזין...

כאמור הקבנוס של מעדני יחיעם כלל אינו כזה אך אין ספק שנדרש שינוי מחשבתי לגביו.

אז מה הכנתי עבורו?

נזיד בריאות מלא בכל טוב

גילוי נאות.....הכנתי בשני סירים על מנת שהצמחונית תאכל ותהנה.

1.5 לקט בריאות של מיה (בורגול, עדשים כתומות וקינואה)

1 בצל קצוץ דק

1 תפוח אדמה גדול חתוך לקוביות

2 גזרים חתוכים לקוביות

2 שיני שום קצוצות

1 רסק עגבניות קטן

פלפל, מלח, פפריקה מתוקה

נשנושי קבנוס חתוכים לעיגולים .



להזהיב את הבצל ושיני השום.

להוסיף את תפוחי האדמה והגזר ולבשל כ- 10 דקות.

להוסיף את תערובת הלקט, לערבב היטב. בסיר הבשרי הכנסתי בשלב זה גם את נשנושי הקבנוס החתוכים.

להוסיף את רסק העגבניות ושאר התבלינים. לערבב היטב.

להוסיף 2 כוסות מים רותחים ולבשל כ- 20 דקות, לערבב מדי פעם על מנת למנוע הדבקות לסיר.






אחחחחח, היה טעים מאוד.



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה