10 באוגוסט 2014

לחם ירקות


בימים הארוכים האלה, בין רצף מתמשך של חדשות..נפלה לידי חוברת מתכונים (אולי של "לאישה" , אני ממש לא זוכרת).

תמונת לחם ממולא בירקות הציצה אלי מאחד הדפים ושבתה את ליבי ....

והדרך מהדפים אל המציאות לא היתה ארוכה מדי . וזה הולך ככה....

לקחתי לחם כפרי עגול ורוקנתי את תוכו


הכנת המלית :

1 בצל קצוץ

1 פלפל אדום חתוך לקוביות

1 קישוא חתוך לקוביות

1 חציל קטן חתוך לקוביות

1 ביצה

50 גרם גבינת פטה מפוררת

1/4 קופסא שמנת חמוצה

מלח

פלפל

לטגן את הבצל עד שקיפות ומוסיפים את שאר הירקות ומטגנים מספר דקות. מצננים

מוסיפים לירקות ביצה,גבינה, שמנת ותבלינים וטורפים היטב.

מניחים בתבנית את הלחם יוצקים מהמלית , מניחים עגבניות שרי חצויות ומעט טימין


אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות במשך כארבעים דקות עד שמזהיב.




בתיאבון.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה