14 באוגוסט 2014

נזיד עדשים

עשיו מכר את הבכורה ליעקב תמורת נזיד עדשים ... מה? זה כל כך טעים? 
טעמתי .....ו....כן, זה ממש טעים ויסכימו עימי בני ביתי שלקקו אצבעותיהם ....
כרגיל, עשיתי תמהיל בין מספר מתכונים, תיבול לפי טעמי הבית ו....voila ....
מצרכים:
חבילת עדשים ירוקות של סנפרוסט 
1 בצל קצוץ
1 תפוח אדמה חתוך לקוביות
2 גזרים מגורדים 
3 שיני שום כתושות 
קבנוס חתוך לעיגולים (אני השתמשתי בקבנוס צ'וריסוס שהבאתי מברצלונה)
רסק עגבניות 
מלח, פלפל 
פפריקה אדומה 
ההכנה : 
לטגן את הבצל עד הזהבה ולהוסיף את שיני השום. 
להוסיף את שאר הירקות ולערבב - לבשל כ- 8 דקות. 
להוסיף קבנוס, רסק עגבניות, תבלינים ולערבב. 
כעת נוסיף מים רותחים על פי האופי שבו תרצו את התבשיל - האם תבשיל סמיך או דליל יותר. אני הוספתי ככוס וחצי מים. 
לבשל על אש קטנה בערך 45 דקות עד שמוכן (בעיקר תפוחי האדמה). 
זהו, בתיאבון ...


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה