2 באוגוסט 2014

פשטידת כרובית


פשטידות ....תוצר נהדר המשלב יכולת אילתור ויצירת תוצרים בהתאם לזמינות המוצרים בבית....

הפעם ניצלתי את גבינות טרה החדשות שקיבלתי לסקירה, גבינת קרם שמנת 5% בטעם טבעי וגבינה לבנה 5% , שתיהן מועשרות בסידן וללא חומרים משמרים.


שתי הקופסאות הגיעו הביתה ולכשפתחתי את גבינת קרם השמנת לא התאפקתי ולקלקתי ....מיד נמרחה פלטת פתית בלבן הלבן הזה ....היה טעים . אפילו בנותיי היקרות התלהבו מהגבינה ואפילו ביקשו שנמשיך לקנותה...

כמובן שכבר לא השתמשתי בחבילה הזו לאפייה.

כדי לא לאבד גם את חבילת הגבינה השנייה הזדרזתי להתחיל במלאכה 

החלטתי להכין פשטידת כרובית שניתנה לי על ידי חברה:

מצרכים:

כרובית בינונית מבושלת במי מלח ומופרדת לפרחים קטנים - לסנן.

1 חבילה (250 גרם) גבינה לבנה 5%

גביע שמנת חמוצה

3 ביצים

150 גרם גבינה צהובה מגורדת

3 עגבניות חתוכות לקוביות

3 כפות פרורי לחם

מלח

מעט רוזמרין קצוץ.



לשמן תבנית ולפזר את פרורי הלחם .

להניח את פרחי הכרובית ומעליהם את קוביות העגבניות.

להכין בלילה - לערבב את הגבינות (להשאיר מעט פרורי גבינה בצד לזרייה מעל), שמנת חמוצה, ביצים, מלח ורוזמרין.

לשפוך מעל הכרובית.

לפזר מעל את פרורי הגבינה צהובה שנשארו.

לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות במשך כ- 40 דקות .



אין תגובות:

פרסום תגובה