9 בספטמבר 2014

אורז עייף


לא יודעת מה איתכם אבל לי ישנה נטייה להכין אוכל בכמויות שלא מביישות מטבח צבאי ....ומה קורה כשמכינים אורז (טעים, חייבת לומר) ונשארת כמות גדולה מאוד? הרי למחרת כבר האורז אינו טעים כמו ביום היוולדו? נזרוק? מה פתאום?

מצאתי פיתרון לאורז עייף ....

האורז שלי היה אורז אדום שהוכן כך:

בצל קצוץ

2 גזרים מגורדים

עגבניה קלופה חתוכה לקוביות

שום כתוש

לטגן את הבצל עד הזהבה, להוסיף את הגזר והשום. לאחר מספר דקות להוסיף את העגבניה.

להוסיף 2 כוסות אורז (לא שטוף) ולערבב

להוסיף :

קופסת רסק עגבניות קטנה

כף פפריקה מתוקה

כף אבקת מרק עוף (ללא מונוסדיום גלוטמאט)

מלח, פלפל

לערבב היטב ולהוסיף 2 כוסות מים רותחים., לערבב

מכסים את הסיר ומבשלים 20 דקות על אש קטנה.



אכלו, אכלו, אכלו וכאמור, נשאר בערך 3 כוסות אורז מבושל אז הוספתי :

3 ביצים

1/4 כוס פרורי לחם

כוס גבינה צהובה- מה שיש בבית, אנחנו בעניין שאריות, לא?

לערבב היטב.

ליצור קציצות ולטגן (ניתן גם לאפות, לא ניסיתי).

והשאר היסטוריה או היסטריה ...כי כל הקציצות נטרפו ....




אין תגובות:

פרסום תגובה