5 בספטמבר 2014

פשטידת גבינה ופטריות


פשטידת גבינה ופטריות מעולה כתוספת לארוחה או ארוחת ביניים קלה

זהו אילתור שבוצע באילוצי גבינה דקה לפני שתש כוחה ויצא.....טעיםםםם

אז מה היה לנו:

2 גבינה 5%

2 בצלים קצוצים דק

1 כף קמח

קופסת פטריות חתוכות מסוננות

1 כף אבקת מרק פטריות

3 ביצים

מלח (לטעום לפני ההוספה)

פלפל שחור

גמבה חתוכה לקוביות

לטגן בצל עד הזהבה (אני "מטגנת" בשיטת ההרטבה במים ...תרסיס קל של שמן וכשהבצל מעט משחים מזלפת מספר טיפות מים עד שמתרכך) .

להוסיף את הפטריות והגמבה ולאדות מספר דקות.

בקערה נפרדת לערבב את הגבינה, הביצים, אבקת המרק והקמח.

לתבל .

לשמן תבנית (תרסיס שמן) ולפזר מעט פרורי לחם או סולת .

לשפוך מחצית מכמות הגבינה , מעל את הבצל והפטריות ולכסות בשארית תערובת הגבינה.

לאפות בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ- 40 דקות.




אין תגובות:

פרסום תגובה