1 בנובמבר 2012

מעדני יחיעם

הוזמנתי לערב ההשקה של מעדני יחיעם, ערב שבו חשפה החברה את המיתוג החדש של מעדניה. בערב ההשקה השתתפו אנשי עסקים, משווקים ובלוגרים.
 תהליך המיתוג שאותו עברה החברה ,ואותו הובילה חברת "עדלי", החל בשלהי 2011 ויסתיים בסוף 2012 הביא לעדכון הלוגו של החברה, נראות המוצרים וחדוד יתרונותיה של יחיעם מול המתחרים.
כמה מילים על החברה - מעדני יחיעם נוסדה בשנת 1969 בקיבוץ יחיעם אשר בגליל המערבי. במפעל עובדים יחדיו חברי קיבוץ ועובדים מכל יישובי הסביבה. יחיעם הינה החברה השלישית בגודלה מבין יצרני הפסטרמות והנקניקים בישראל  ועוסקת בייצור, מכירה, שיווק והפצת מעדני בשר "Ready to eat" . 
שימת הדגש היא על איכות - פסטרמות ונקניקים עם 100% חומרים טבעיים
נוחות - אריזות הנפתחות ונסגרות בעזרת זיפר ואריזות חדשניות לשימוש חוזר. 
וחדשנות כדוגמת המוצרים הדקים - סדרת פסטרמות ומקלוני קבנוס דקים דקים וטעימים (מניסיון, קשה להפסיק לאכול...). 

לדברי יוחאי נאמן, מנכ"ל מעדני יחיעם, מעדני יחיעם רואה בחדשנות את הציר האסטרטגי המרכזי ומנוע הצמיחה המשמעותי שלה בשנים הבאות . כחלק מהליך הצמיחה של החברה רכשה יחיעם את "A&H " חברה לייצור נקניקים כשרים בארצות הברית דבר המשרת את העמקת האחיזה בשוק הכשר המסורתי בארה"ב ובהגדלת היצוא. 
הנה כך נראה המיתוג .....

מנסיוני האישי (קונה את מוצרי החברה עוד בטרם נחשפתי למיתוג החדש) - האריזות נוחות ביותר שלא לדבר על המוצרים המעולים שאצלי בבית נטרפים....
רוצים לראות הצעות הגשה למוצרים? הנה מספר מטעמים....





אחחחח, הכל כ"כ טעים .....
תודה למארגני הערב ולמעדני יחיעם על ערב מהנה וטעים שחשף אותי לטעמים חדשים.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה