16 במאי 2020

מוס דבש

החגים מאתגרים אותי מבחינה קולינרית .... 

אז מחפשת מתכונים ומנסה לטבען אותם ולא שאני מומחית גדולה בתחום אבל מנסה ללמוד ולהחכים. 

את עוגת מוס הדבש מצאתי אצל ניקי ב. והיא קצרה מחמאות ללא סוף ואז כשחזרה הטבעונית לארץ החלטתי לטבען את העוגה (למעט הדבש, שבו קיבלתי אישור שימושwink

אז הנה העוגה בגרסא הרוב טבעונית שלי 

תבנית 24

מרכיבים:

150 ג’ פתי בר קרמל
100 ג’ נטורינה מומסת
2 כפות סוכר חום

שכבת המוס:
2 שמנת צמחית מתוקה 
2 חבילות אינסטנט וניל
כוס וחצי חלב שיבולת שועל 
שליש כוס דבש
3 כפות של סוכר

שכבת הפירורים:
10 פתי בר קרמל
50 ג’ נטורינה מומסת
כף שטוחה סוכר חום

 

הכנות:

1. לגרוס את הביסקוויטים לערבב עם הנטורינה והסוכר ולשטח באופן שווה בתבנית, להעביר להקפאה בינתיים.

2. להקציף שמנות, אינסטנט חלב סוכר ודבש לקרם יציב.

3. להעביר את הקרם לתבנית מעל שכבת הפתי בר לסדר באופן שווה.

4. להעביר בינתיים להקפאה ולהכין את שכבת הפירורים, לגרוס את הביסקוויטים להוסיף נטורינה וסוכר.

5. לפזר מעל ולהקפיא ללילה שלם.




אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה