וריאציה על מוסקה צמחונית
נשארו לי בבית חצילים לרוב והרוב לא אוהב חצילים לכן החלטתי לפנק את עצמי בוריאציה על מוסקה ....רצוי שתהיה יחסית דלת פחמימות, טעימה ו....
ראשית פרסתי את החצילים ו"טיגנתי" אותם במכשיר החדש שמככב אצלי במטבח - ה- airfry של נינג'ה .
פרסתי בצל ופטריות והקפצתי אותם , תיבלנתי במלח, פלפל, שום
בקערה נפרדת ערבבתי את מלאי הגבינות שנשארו לי - קוטג', בולגרית וצהובה
בקערה נוספת - עגבניות מרוסקות, מלח, פלפל, כמון, פפריקה מתוקה ו....צ'ילי מתוק
אמממממ, לא לקחתי בחשבון שאני גם צריכה לשטוף כלים
ולהרכבת המנה
לשמן תבנית
להניח שכבת פרוסות חציל, מעל את הפטריות והבצל .
תערובת הגבינות
שכבת חצילים נוספת ומעל הכל - רוטב העגבניות .
לפזר מעט גבינה צהובה מעל - רצוי קשקבל אבל לא היה לי ....
לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 .
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה